Drömresmål

ABC – Mina drömresmål

Lina på Liniz travel & lifestyle listade i slutet av förra året sina drömresmål efter bokstäverna i alfabetet. En rolig utmaning som visade sig vara svårare än vad jag tänkt och där vissa bokstäver känns i princip omöjliga (Hur kan jag inte komma på något på O?!). Men fantastiskt många av mina drömresmål passade in, så här följer min lista. Hoppas den kan leda till en del inspiration!

Amsterdam

Bali

Caymanöarna

Dominikanska republiken

Edinburgh

Filippinerna

Grand Canyon

Hawaii

Island

Jakarandaträden i Grafton, Australien

Kinesiska muren

Los Angeles

Maldiverna

Norges Trolltunga

O…?

Portugal

Q… Qatar Airways får i alla fall gärna flyga mig till drömresmålen

Ruinbarerna i Budapest

Santorini

Thailand

Uluru, Ayers Rock

Visby

Whitsundays

X… Xians terrakotta- armé hade absolut varit häftigt att se

Yosemite

Zanzibar

Åre

Ä… Det måste finns ett annat alternativ än Ängelholm här?

Öland

En reaktion på “ABC – Mina drömresmål”

Kommentera