Arts Factory Lodge, Byron Bay

Under mina dagar i Byron Bay kommer jag att hålla till HÄR. På ’Arts Factory Lodge’. Hostlet jag ser fram emot mest. En stuga på subtropisk skogsmark 10 minuters promenad från centrala Byron Bay och stranden. Med pool, bubbelbad, spa, biograf, (inspelningsstudio!) och ölträdgård.

Dessutom erbjuder hostlet workshops i afrikanska trummor, eldsnurrning, digeridoo (!) och yoga. Jag blir helt lyrisk bara av tanken.

”Cheer up. Slow down. Chill out.” sägs det att det står på skylten som välkomnar en till Byron Bay, vilket är precis min plan med besöket här. Sol, bad, hostelhäng och såklart ett besök till Australiens mest kända hippiedestination Nimbin..

6 reaktion på “Arts Factory Lodge, Byron Bay”

    1. Jag vet, visst verkar det fantastiskt! :) Blev såld direkt. Har höga förväntningar och hoppas det blir härliga dagar där. Ska dokumentera det så bra jag bara kan här på bloggen!

      1. Jag förstår att du blev det. Det ska bli kul att få läsa om dina äventyr där. Är lite avis eftersom jag gärna skulle vilja följa med dig på riktigt och inte bara på bloggen!

Kommentera