Backpackers in Paradise, Surfers Paradise

Tredje destinationen i Australien och kortaste besöket. Jag funderade ett tag på att stryka Surfers Paradise från min plan, då tiden kanske inte riktigt räcker, men tanken på Guldkustens långa stränder lockade för mycket (Dessutom har jag desto större anledning att återvända till Australien om jag känner att jag inte hann med allt jag ville).

Surfers Paradise är känt för just sina stränder, sin shopping och sitt nattliv. Nätterna i Surfers kommer därför att spenderas HÄR. På ’Backpackers in Paradise’. Beläget i hjärtat av Surfers Paradise med 600m till havet, gratis bodyboards och hängmattor vid poolen. Dessutom stor utgång tillsammans med flera hostels i stan under en av mina kvällar här.

Jag tror att jag kommer trivas alldeles utmärkt.

Kommentera