De svenska resebloggarna laddar upp inför julen..

Andra advent och julen närmar sig med stormsteg. Alldeles för få julklappar är inhandlade och knappt en önskelista gjord. Men huset har i alla fall blivit julpyntat och lussekatter har ätits.

Hos de svenska resebloggarna har nedräkningen inför julen börjat i form av adventskalendrar. Daniela på Discovering the Planet och Annika på Resfredag kör var advent en tävling på sina bloggar med fantastiska priser. Jennifer- Forever abroad Always at home postar nu var dag ett inlägg från olika resebloggare. Åsa på Bortugal kommer lägga upp ett nytt inlägg om dagen fram tills jul. Kattis på Stellaefoto kör en kalender med namnet ’Jul i Europa’ där hon skriver om hur julfirandet går till i olika länder i Europa och ger recept på traditionella rätter. MatTrippen kommer visa och skriva om ett foto om dagen från resmål de besökt och Linnea på Lanclin har gjort en filmkalender med info och härliga tips.

Behöver du som jag tips inför julklappshandlingen eller fylla på din önskelista ger Evelina på EarthWanderess ett julklappstips om dagen och Linda på 155cm.se har skrivit ett otroligt bra inlägg om medvetna julklappar. Ett sätt för oss alla att kombinera denna tiden på året, vår reslust och samtidigt göra världen lite bättre.

Så passa på att komplettera julmys och julstök med massa härlig reseinspiration såhär i decembermörkret!

8 reaktion på “De svenska resebloggarna laddar upp inför julen..”

  1. Vad roligt att jag hittat hit! Ska läsa i kapp och ditt reseintresse men många länder på din lista känns spännande.
    Och visst är det alltid trevligt både med reseinspiration och och annan inspiration. Mycket juligt blir det på många ställen.
    Jag lämnar dock Sverige inför julen och kommer att njuta av lite mer värme och andra trevligheter.

  2. Så härligt med en sån sammanfattning, och så mycket jag missat inser jag! Har tyvärr väldigt lite möjligheter att hänga med i bloggvärlden just nu pga begränsat och rätt dyrt internet… Har fullt sjå med att publicera åtminstone något inlägg per vecka själv 😉 Men jag försöker läsa lite grann iaf, och jag prioriterar naturligtvis de bloggare som tittar in hos mig och lämnar kommentarer 😉 Men de där kalendrarna ska jag nog ta mig en titt på någon dag snart!

Kommentera