image

Ett nytt litet äventyr har börjat..

För en vecka sen idag föddes min brors dotter, jag blev faster och plötsligt har vi en ny medlem i vår familj. Som utan tvekan har de mjukaste kinderna, sötaste kläderna och som utan större ansträngning får oss alla att le.

Tanken på att min fina bror har blivit pappa får mig dessutom att flina fånigt med glansiga ögon även när jag sitter hemma själv i soffan. För det finns så mycket kärlek i denna stunden.

Att hon nu är en del av våra liv och att jag ska få följa henne genom det värmer i mitt nu fasterliga hjärta. Jag lovar henne en massa mys. En massa lek. Miljontals skratt. Resor såklart (..och massa framtida koppar kaffe ihop). Men framförallt ska jag göra mitt yttersta för att vara den bästa (och coolaste) fastern någonsin!

Så välkommen till världen och familjen finaste hjärtat och stort grattis till min älskade bror, hans underbara sambo och våra fina familjer. Jag ser fram emot att dela detta äventyret med er ❤️

Kommentera