Kategoriarkiv: Hemma bra men borta bäst

”They call it the travel bug, but really it’s the effort to return to a place where you are surrounded by people who speak the same language as you, that language where others know what it’s like to leave, change, grow, experience, learn, then go home again and feel more lost in your hometown then you did in the most foreign place you visited”. Läs mer inom kategorin ’Hemma bra men borta bäst’ här nedanför.

ABC – Mina drömresmål

Lina på Liniz travel & lifestyle listade i slutet av förra året sina drömresmål efter bokstäverna i alfabetet. En rolig utmaning som visade sig vara svårare än vad jag tänkt och där vissa bokstäver känns i princip omöjliga (Hur kan jag inte komma på något på O?!). Men fantastiskt många av mina drömresmål passade in, så här följer min lista. Hoppas den kan leda till en del inspiration!

Läs mer >

Tillbakablick på 2016

2016 har varit ett år av mängder med tankar och blandade känslor. Det har ifrågasatts hela livssituationer, det har grubblats och varit jobbigt men framförallt fruktansvärt nyttigt. Man behöver ifrågasätta sitt liv emellanåt. Ta tag i det man inte trivs med och hitta en väg som passar en bättre. Det är man skyldig sig själv och det är absolut värt slutresultatet.

Läs mer >

”Någonstans där blev jag den jag är”

Jag skulle inte säga att jag samlar på städer eller länder, utan jag åker dit min reslust säger till mig att åka. Jag väljer aldrig en plats enbart för att kunna bocka av den på kartan, vilket en hel del återbesök till samma städer visar tydligt. Men jag skulle ljuga om jag sa att det inte finns en viss glädje i att trots det få sätta en ny bock, och en viss stolthet i att se min världskarta fyllas.

Läs mer >