”Någonstans där blev jag den jag är”

Jag skulle inte säga att jag samlar på städer eller länder, utan jag åker dit min reslust säger till mig att åka. Jag väljer aldrig en plats enbart för att kunna bocka av den på kartan, vilket en hel del återbesök till samma städer visar tydligt. Men jag skulle ljuga om jag sa att det inte finns en viss glädje i att trots det få sätta en ny bock, och en viss stolthet i att se min världskarta fyllas.

Det är i nuläget 130 städer i 33 olika länder som har besökts och jag hoppas att den siffran ska få fortsätta ticka uppåt. Inte för att det betyder fler bockar i någon samling, utan för att det visar på att jag har haft möjligheten att fortsätta resa. Möjligheten att fortsätta uppleva världen och möjligheten att genom det fortsätta växa som människa.

4 reaktion på “”Någonstans där blev jag den jag är””

  1. Jag känner precis som du. Det är roligt att bocka av men absolut inte det viktigaste!
    Jag hoppas att du får möjlighet att fortsätta resa…både till gamla och nya destinationer :)

  2. Bra skrivet, jag tänker lite likadant! Sen värderar jag ännu mer än att ha sett x antal platser, att få möjligheten att stanna en längre period på vissa ställen och verkligen insupa livet och kulturen där :) Så som jag gjort i Tyskland, på Teneriffa och nu här i Australien.

Kommentera