Nästa äventyr bokat

Dagen jag misstänker mina nära och kära hade hoppats inte skulle komma är nu här. Nästa äventyr är bokat!

Flygbiljetter och boende till, från och i Paris, Sydney, Byron Bay, Surfers Paradise, Melbourne, New York och Abu Dhabi är bokat och klart. Lite mer än en månad på resande fot. Mestadels ensam.

Underbart. Spännande. Nervöst.

Det är en helt galen plan. Med helt galet långa flygningar. På galet kort tid. Och det finns ingen mer logik i det än att det är hit jag vill. För det är också fantastiskt.

Att få träffa V i Paris. Se operahuset i Sydney. Njuta av hippielivet i Byron Bay och de oändliga stränderna i Surfers Paradise. Försöka ta mig längs The Great Ocean Road i Melbourne och än en gång få återförenas med städernas stad New York. Dessutom kommer jag att få komma hem en snabb sväng för att träffa L i Göteborg och sen få spendera en lyxvecka med M i Abu Dhabi.

Så jag ber om ursäkt om resan gör er oroliga, mina nära och kära. Men det får det va värt. För den gör mig helt snurrig av lycka!

2 reaktion på “Nästa äventyr bokat”

    1. Ja det kan man säga Jesper :) Det har varit månader av pusslande, så det ska bli väldigt kul att nu snart få genomföra planerna!

Kommentera