Sommar i Skåne

Pinchos och en äng full av vallmo

Förra helgen firades Ms födelsedag och vi tog tillfället i akt att göra Helsingborg. Öl på ’Bishops’ och sen tapas på ’Pinchos’. Sveriges första apprestaurang. All beställning av mat och dryck under kvällen sker via deras app i mobilen. Du får beställa precis så många gånger du känner för och du hämtar din beställning själv. Även betalningen kan göras via appen. Personalen finns där till hjälp, för att visa dig ditt bord och för att ge dig en uppskattad liten popcornskål när du kommer.

Jag gillar det.

Vi passade på att prova hela 15(!) tapasrätter under kvällen varav vissa var samma rätt en andra gång. Chiligryta på högrev, laxsashimi, svamprisotto, hamburgare, baconlindade dadlar, sötpotatispommes, någon sorts skinkinlindad ost, ostbollar, pulled pork- wrap och kycklingspett. De förstnämnda klara favoriter men överlag väldigt god mat.

Dessutom erbjuds drinkar såsom rabarbemojito och hallon/lakrits.

Jag förstår att det tekniska kan ställa till med en del problem vid första besöket men överlag tycker jag att det är ett roligt sätt att beställa mat och dryck på och man får en bra överblick över vad de erbjuder och vad det kostar.

Så det blev en väldigt trevlig kväll!

På vägen till Helsingborg fick vi dessutom njuta av fantastiska vyer. Så pass härliga att jag tvingade med mig M dagen efter för x antal foton (Den ena av oss mer road av detta än den andre). Men de skånska fälten är fantastiskt fina under våren och den tidiga sommaren, och det bör såklart förevigas.

Kommentera