2017

Välkommen 2017

År 2016 har avrundats och sammanfattats som ett riktigt bra år. Nyåret firades in med fantastiska vänner och om man bortser från ”viruset” som alltid drabbar en dagen efter en bra fest så kunde året inte inledas bättre.

Detta året hade jag tänkt vägra ge mig själv några klassiska nyårslöften men insåg sen att sådana löften hänger ihop med ens förväntningar på året och förväntningar vill jag ha. De är ju indirekt målen med ens år. De enda löftena jag hade tänkt ge var att jag ska fortsätta leta efter/ hitta/ följa min egna väg och att jag ska göra mitt bästa för att detta året ska bli ännu bättre än förra. Fast i dem ryms ju även allt det  där andra.

För det var ju det här med kaffet. Jag måste sluta med det/ dra ner rejält på det, för att börja dagen med en kopp kaffe där koppen rymmer 5 koppar och fortsätta dagen i samma takt är inte hälsosamt för fem öre. Sockret ska också dras ner på, för min kropp klarar inte det. Och sen var det det här med att bli yogaharmonisk. Hitta någon slags inre lugn och ta hand om min kropp. Crossfiten ska fortsättas med och det ska promeneras en himla massa. Också hade jag tänkt bli lite glamourösare (Haha!) men samtidigt fortsätta spara. För det såddes en del frö under 2016 som behöver vatten.

Givetvis inkluderar förväntningarna en del resor även detta år och en del av dem har redan börjat planeras. Tankar finns om att på egen hand åka tillbaka till Australien och då tillbaka till östkusten. En svärfamiljsresa till Cypern är bokad. Jag och M planerar att roadtripa i västra USA och besöka San Fransisco, Yosemite, Los Angeles, San Diego, Las Vegas och Grand Canyon. Kanske blir det även en weekend i någon europeisk stad och den numera traditionella resan till Weissenhäuser i Tyskland verkar också bli av.

Så ja, förväntningarna är höga. Men inte så höga att jag glömmer vara tacksam för allt jag har haft möjlighet att uppleva. 2016 var ett fantastiskt år och självklart hoppas jag att 2017 blir minst lika bra. Jag ska göra allt jag kan för att det ska bli så och jag hoppas att jag har turen, hälsan och möjligheterna med mig även detta året. Gott nytt 2017!

2 reaktion på “Välkommen 2017”

  1. God fortsättning! Det låter som riktigt bra förväntningar och planer inför det nya året. Reseplanerna låter fantastiska – och just USA-resan blir jag extra nyfiken (och lite avis) på, hehe. Det ska bli kul att fortsätta följa dig!

Kommentera