15151080_10154735092202953_506982043_n

Att göra i New York City: Del 3!

Det blev minsann en tredje del med. Där ser man! Precis som i första inlägget, och det andra, plockas det fritt från NYs godbitar och förhoppningsvis kan du hitta inspiration till saker att göra i New York.

CHIPOTLE
Burritos. Burritos. Burritos. Och tacos, sallader samt annat såklart. Men burritosen här är fantastiska! Det är dessutom en kedja så man springer lätt på Chipotle lagom till lunch nästan var på Manhattan man än är.

Att göra i New York

BRONX ZOO
Otroligt trevligt zoo där jag fick känslan av att de tog bra hand om djuren. På onsdagar är det gratis inträde, eller inträde för en donation om man vill det, så jag rekommenderar att åka dit då. Subwayn går från Manhattan och i princip ända fram till Bronx Zoo.

15151080_10154735092202953_506982043_n

KOMEDISHOW
Du måste gå på en komedishow när du är i New York. Hysteriskt kul! Men jag skulle hellre rekommendera dig att hitta ett av de mindre ställena än att tvunget köpa en biljett från någon av försäljarna på gatan. Jag skulle t.o.m. rekommendera dig att smyga med på HI NYC ”comedy and club night” på fredagar kl 21. Kostar 10 dollar för komedi och inträde till klubbarna och alla möts i hostlets lobby.

Att göra i New York

CREAM SODA
Det finns inte så mycket mer att säga än att det är läsk.. Som smakar som smält vaniljglass.. Som kostar en dollar.. Och som måste provas! (En varning utfärdas dock för att det är extremt sött!)

9/11 MEMORIAL
Jag har sagt det förr och säger det igen. Platsen vid 9/11 Memorial och One world/ Freedom Tower är väl värt ett besök. Byggnaden är vacker, platsen är fridfull men framförallt tycker jag det är viktigt att minnas det som hände där.

Att göra i New York

PIZZASLICE
Mer mat! Jag tror det tävlas lite runt om i stan vem som säljer den bästa pizzan men för mig är de alla goda. Bara att få äta en slice i gigantisk storlek är en upplevelse i sig, och framförallt en billig lunch.

6 reaktion på “Att göra i New York City: Del 3!”

  1. Komedishow har jag ännu inte varit på i New York – tack för påminnelsen. Mycket bra tips!
    Instämmer i att 9/11 Memorial en sevärd och viktig plats för eftertanke.

    När jag ser dina matbilder sörjer jag lite att jag inte tål gluten och chili. Men å andra sidan finns det ju så oändligt mycket att välja bland i NYC! Även glutenfri pizza så klart. :)

    1. Då är burriton dessutom mycket godare i verkligheten än vad den ser ut som på min bild (Blir nog ingen matfotograf av denna donnan) 😉 Kul att höra att NY levererar bra glutenfria alternativ med, fler pluspoäng till staden! Och ja, en komedishow kan verkligen rekommenderas!

    1. Haha ja jag börjar också känna att det är en viss besatthet i min relation till staden 😉 Men härligt att du ska dit i maj, vår i NY – Underbart!

Kommentera