Brooklyn Bridge

Brooklyn Bridge – Ett magisk ögonblick

Vi hade trotsat sängens kall och ögonens trötthet och insett att den galna idéen som någon under kvällen yttrat, var en idé som borde bli verklighet. Ett ögonblick som kanske aldrig skulle komma igen.

För när skulle vi nästa gång vara i staden med stort N och stort Y. När skulle vi nästan gång ha haft en så fantastisk kväll i just den staden att kvällen rann över in på småtimmarna som sen började bli morgon. När skulle en sån kväll nästa gång ha spenderats med människor som gick igång på samma idé som en själv.

Kanske aldrig.

Idéen om en soluppgång på Brooklyn Bridge. Brooklyn Bridge – En av broarna i den stora staden. Med några morgontrötta stackare som inte alls såg charmen i att korsa just denna bro.

Och sen var där vi. Tre vilt främmande människor. Fortfarande påverkade efter nattens festligheter. Vi och en bro. Vi sa knappt ett ljud till varandra. Tagna av ögonblicket. Alla med halvt öppna munnar och glansiga ögon. Långsamt gåendes över bron, med Manhattan framför oss i morgonljuset.

Och vi behövde inte säga något. Vi behövde bara titta på varandra för att inse att vi alla kände det. Att i just det ögonblicket, i New York, var livet magiskt.

Brooklyn Bridge

2 reaktion på “Brooklyn Bridge – Ett magisk ögonblick”

    1. Tusen tack, Anna ❤️ Vad glad jag blir, betyder mycket! Har varit inne på din blogg x antal gånger, fantastisk! New York har verkligen fått ett rejält grepp om våra hjärtan.. Och det får den gärna ha ☺️

Kommentera