I wanna be a part of it

I want to be a part of it..

Idag är det dags. Om några timmar sitter jag på Kastrup med en kaffe och macka från ’Joe and the juice’, tittar på folk och ser fram emot flygningen. Kl 13.45 lyfter planet från Kastrup med riktning New York!

Den senaste veckan har det lästs en massa, kollats upp så att flygbiljetter och boende stämmer med det jag trott, uppdaterats ESTA- ansökan och försökt minnas hur det nu var man tog sig runt på JFK och därifrån till hostlet. Några gamla sletna dollarsedlar och mynt har vaskats fram ur nån gömma (dollarn är hög nu!) och packningen har försökts anpassas så den funkar i alla väder.

Jag tror nog allt ska gå bra!

Det är femte gången jag åker till New York men trots det är jag exalterad. Det ska bli otroligt härligt att få komma tillbaka och jag hoppas på härliga höstdagar (även om vädret har varit mer sommar än höst där det senaste).

Förutom att höstmysa i Central Park bland (förhoppningsvis) orangea löv så är min plan att lära känna områdena på Manhattan lite bättre, utforska Brooklyn, se om jag kan hitta en Speakeasy och bli insläppt samt njuta av en drink på en takbar med utsikt över skyskraporna. Dessutom måste jag hitta den blågröna dörren som Fredrik Eklund brukar fotas vid. Konstiga mål kanske, men så är det!

Förra gången jag var där gjorde jag inget av det jag tänkt, vi får väl se hur det går denna gången!

Kommentera