Instagram 151005

Vi har haft en helt fantastiskt fin vecka här i NY. Vaknat varenda morgon med fantastisk utsikt över Manhattan. Åkt tunnelbana kors och tvärs och promenerat än mer. Shoppat. Hängt i Central Park medan Beyonce sjungit bakom buskar och staket en bit bort. Strosat hand i hand bland miljarderna på 5th avenue.

Förtrollats av magin (och diamanterna) i Aladdin. Shoppat lite till. Intagit x antal av vad som förmodligen är den godaste burgaren världen har att erbjuda, på Five Guys. Virrat bort oss i Brooklyn. Sett kändisar (och/eller lookalikes). Joggat över Queensboro Bridge, medan orkanen Joaquin har blåst och regnat oss i ansiktet. Sett The Martian innan världspremiären, för här är det helt logiskt (?) att visa filmen fyra timmar innan premiären. Och förutom mycket mer än det, har det varit kärlek.

Igår skildes vi åt i tunnelbanan, nästan filmiskt när vi tog en vagn åt vars ett håll. M är åter på plats i Landets Krona. Jag har lämnat hotellet i Queens för hostel på Manhattan. Nu är det bara New York och jag..
677f37f3-3fc8-4e3c-ba7b-dbd61cc2c78c

Kommentera