Instagram 151010

Idag har jag varit själv i NY i en vecka. Jag vet inte ens hur jag ska börja förklara denna veckan.. En vecka där det känts som det gått tre dygn på var dag och där var dag har varit full av nya intryck och känslor.

New York är en mäktig stad. Där man lätt kan känna sig ensammast i världen, för att i nästa stund översvämmas av kärlek.

Jag bor på ett fantastiskt hostel som ordnar turer i stan, komedikvällar, pubvandringar och utekvällar. Det har varit en otroligt social vecka, mina socialskills och min engelska har verkligen fått utmanas och jag har mött så många fantastiska människor från runt om i världen.

Tillsammans har vi förtrollats av Manhattans mäktiga skyline i soluppgången från Brooklyn Bridge, fortfarande askalasa efter nattens pubrunda. Promenerat, hittat gömda stigar, gått vilse och njutit av sommarvärmen på gräsmattorna i Central Park. Skrattat till tårar på comedyclubs. Druckit litervis med öl på x antal olika pubar runt Manhattan. Dansat till reggaeton på trottoarer och buggat i väntan på subwayn. Sovit alldeles för få timmar per natt och ätit alldeles för lite. Och igår avslutade vi dagen med att dansa på bardisken på Coyote Ugly och vara VIP på ett av New York- bornas egna favoritställen.

Och även om man hela tiden är medveten om man är i New York, så är det såna här tillfällen som får en att verkligen inse det. Och den känslan är överväldigande och oslagbar!

..Men lika härligt som det är att lära känna någon på bara någon dag, lika hjärtskärande är det när personen lämnar stan igen. Och imorgon är det min tur. Och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det..

Fan ta dig New York, du är för bra!
18839894-63c1-4a20-ab41-6e05662a1cd9

Kommentera