Melbourne Central YHA, Melbourne

Melbourne är sista destinationen i Australien och mina nätter kommer att spenderas HÄR. På ’Melbourne Central YHA’.

Jag hittade hostlet baserat på det jag bodde på sist i NY (och även kommer att bo på denna gång). De är ’Hostelling International’- hostel båda två och håller en bra standard. Hostlet har olika aktiviteter och håller i olika turer på stan, vilket kan behövas då jag helt ärligt inte vet vad man ska göra i Melbourne. Men det sägs att det är en otroligt fin stad med väldigt trevligt folk, vilket bådar gott.

Det jag däremot vet är att man ska ta sig från Melbourne och längs ’The Great Ocean Road’, som sägs vara en av världens vackraste kustvägar. Så det är precis vad jag ska göra.

Och såklart ta in det sista (för den här gången) av Australien. Innan jag sätter mig på en gigantisk lång flygning, och transporterar mig 15 timmar tillbaka i tiden, till New York.

3 reaktion på “Melbourne Central YHA, Melbourne”

 1. Där har jag bott! Superfint hostel och ligger jättebra till. Jag tycker absolut att du ska åka Great Ocean Road, även om det bara blir med en dagstur. Det gjorde jag och det var helt fantastiskt. Skulle vilja åka den sträckan igen, fast med egen bil och under en lite längre tid.

  1. Åh vad kul att höra :) Åker till Melbourne imorgon!
   Ska absolut försöka få till the Great Ocean Road. Har en tanke om att åka den på söndag, men kanske en för stor chansning att ta det sista dagen om vädret skulle vara sådär.. Men på ett eller annat sätt måste det bli av :)

   1. Kommer ihåg att jag hade filmkväll där med de två tjejerna som bodde i samma rum som mig, och några killar från ett annat rum.

    Kolla hur vädret ska bli och försök planera efter det. Det blir ju inte alltid som man tänkt sig men tror den är fin oavsett väder :) Blir det dålig väder får du ju i alla fall dramatiska bilder!

Kommentera