När bloggandet sätts på paus

Den senaste tiden har inläggen här på bloggen gått från en bekväm hastighet på två i veckan till en i princip obefintlig uppdatering. En tid på hemmaplan med jobb, studier och icke- reserelaterade aktiviteter har fått idéerna och motivationen till nya inlägg att sina.

Jag har under året jag haft denna blogg tyckt det varit fantastiskt roligt att skriva och uppdatera sidan. Att få nerskrivet mina minnen och berätta om nya upplevelser har varit otroligt motiverande. Men det är kanske oundvikligt för den motivationen att inte dala ibland, och ibland blev nu.

Jag har låtit mig andas lite. Känt det varit lite sorgligt att sidan stått stilla. Men det var nödvändigt. Nu börjar jag känna motivationen komma tillbaka. Inlägg har börjat skapas (Stort tack till alla svenska resebloggare som ger inspiration i vårt forum när det behövs!) och planerna på att ge bloggen ett ansiktslyft är i full gång.

Bättre sent än aldrig; Det är dags att kicka igång bloggåret 2017!

5 reaktion på “När bloggandet sätts på paus”

  1. Min största utmaning är att se bloggen som något kul och inte ett måste. Tror du gör helt rätt som skriver bara när du har lust och inte försöker press ur dig nåt. Då kommer lusten komma tillbaka och då är det bara att rida på vågen och go with the flow så att säga :)

    1. Tack <3 Ja jag hoppades (och känner) att en liten paus var det som behövdes för att få igång motivationen igen. Den börjar så smått komma tillbaka :) Men precis som du säger, bloggen ska ju vara något roligt och inte ett måste!

  2. Förstår dig absolut! Så blir det och så måste det få bli ibland.

    Jag hade själv en tuff höst/vinter där bloggandet fick stryka på foten då och då. Jag började då med att i alla fall skära ner så jag åtminstone ”bara” har tre bloggar. :)

    Ser fram emot din nystart!

  3. +1. Jag har lite bloggtorka just nu faktiskt. Har en resa jag inte ens skrivit om än men som inte riktigt vill ramla ut på tangentbordet. Ibland händer det bara inte men så lossnar det. Tror det är helt rätt med paus ibland.

Kommentera