Resedagboken 090301

Fyra svenska tjejer i 20-årsåldern ryktas ha gått upp 20 kilo på två timmar under lördagkvällen. De fyra tjejerna sågs av ögonvittnen gå in på en churrascaria* tillsammans med en medelålders brasiliansk kvinna. Två timmar senare var katastrofen ett faktum.

Vittnen inifrån restaurangen berättar om hur olyckan inträffade:
– Ja, det var helt förfärligt. Jag såg dem allihopa gå till buffébordet två gånger, och plocka på sig av allt, EFTER att ha serverats med kött oavbrutet under en timme!
En annan mycket chockerad person vittnar om hur tjejerna efter det inträffade ändå beställer in ännu mer mat i form av dessert.
– Det var helt galet! Var och en av dem beställde hela portioner, trots rekommendationer från personalen att dela på efterrätterna. En efter en såg jag dem ge upp. En av tjejerna försökte in i det sista att även äta upp den kvarvarande passionsfruktmoussen, men til slut gick det inte mer. Jag har aldrig sett något liknande.

Hur tjejerna sedan tog sig ut ur lokalen är det ingen som vet, och de kan inte nås för kommentarer. Säkra källor avslöjar ändå att de fyra tjejerna kommer infinna sig någonstans i södra Afrika för rekreation hädanefter.
 
 *Churrascaria är en form av bufférestaurang där otroliga mängder oxkött serveras och skärs oavbrutet direkt ner på tallriken. Även brasilianska grönsaker som får, gris och kycklinghjärta serveras.

Kommentera