Central Park

Det blir en spontantrip till New York!

Det finns ett ordspråk som säger att man inte både kan ha kakan och äta upp den. Ett ordspråk jag kommit fram till är fruktansvärt tråkigt och begränsande. Jag förstår innebörden, men jag vägrar acceptera att det är enda alternativen. Så jag tänker helt enkelt baka mig två kakor, äta den ena och ha kvar den andra.

Som jag nämnt tidigare skulle ett val göras mellan backpacking och svenssonliv. Ältandet om det resulterade i insikten att jag inte alls vill göra ett val. Lite ältande till resulterade i att det hur som helst blir svårt att i nuläget kombinera långa backpackingresor tillsammans eller på egen hand med hus, jobb och sambo. Så, efter ytterligare lite ältande har det kommits fram till en lösning som absolut är värd att testa:

Resorna på egen hand fortsätter, i kortare format men fler (Yeay)!

Då jag jobbar dygn och ibland har nästan hela veckor ledigt mellan kan jag utnyttja dessa dagar till att resa ensam och därmed spara semesterdagar till våra gemensamma resor. Då jag dessutom har en förkärlek för att resa så billigt som möjligt, bo på hostel och äta nudlar i en vecka om det skulle behövas så behöver mina resor inte heller kosta några extremsummor. Vi har dessutom tagit tag i det här med ekonomin och lagt upp sparade inför egna resor samt inför gemensamma (vilket kan tyckas borde gjorts för längesen).

Så kanske, kanske kan det vara så att Backpacker- Lina kan tillfredställas med att se världen på egen hand flera gånger under ett år istället för att vara iväg i ett streck en stor del av det året och Svensson- Lina kan njuta av sitt hus resten av tiden. Det är i alla fall värt att testa.

Och självklart kan denna donnan inte låta bli att testa det direkt. Därför är det nu bokat en spontantrip till New York! 6 nätter på HI NYC i slutet av nästa månad (och där växte NY- flinet i mitt ansikte sig större i takt med att jag skrev orden). Jag ser fram emot höstfärger i Central Park, shopping, pubrundor, stros kors och tvärs över hela staden och Halloween.

Helt j*kla galen lycka!

4 reaktion på “Det blir en spontantrip till New York!”

  1. Det låter helt j*kla underbart med en spontantrip. Och till NY! Jag vill också känner jag. Har precis svarat på dina frågor efter att ha fått din nominering till The Liebster Award och då svarat på hur det var att vara NY-bo, så ”I’m in a New York state of mind”.

    1. Tack Anna och vad glad jag blir :) Hoppas verkligen på fantastiska färger och krispiga höstdagar!
      Ha nu det riktigt härligt när du är där <3 Ser fram emot fina inlägg (som vanligt)! :)

Kommentera