staden som aldrig sover

Staden som aldrig sover..

Eller är det jag som aldrig sover i den? Fyra nätter i New York. Nu fulla med fantastiska minnen av fantastiska människor. Som vanligt i NY alldeles för få timmars sömn, men vad gör det?

Ingen av de planer jag hade för NY blev av. Jag hade tänkt spendera 1,5 veckor där och ta var del av stan för sig. Verkligen lära känna alla delar. Jag hade även tänkt hitta en speakeasy- bar och hålla tummarna för att bli insläppt. Men framförallt hade jag tänkt ta en helikoptertur över Manhattan. Se NY från ovan samtidigt som adrenalinet rusade genom kroppen.

Istället har dagarna och nätterna framför allt bestått av hostelhäng på HI NYC. Jag har träffat fantastiska människor från runt om i världen och tillsammans har vi känt oss som hemma i New York.

Tillsammans har vi brutit mot hostelreglerna och smugglat in öl, spelat beerpong och biljard, dansat på NYs gator medan regnet öst ner, hängt i Central Park och tagit en spontantaxi in till stan i jakt på pannkakor, tittat på dåliga tv- program och komedishower i källaren och pratat både skit och djupare diskussioner.

Så att planerna för NY inte blev av gör mig absolut ingenting. Dels för att jag vet att jag snart kommer vara tillbaka i stan igen. Dels för att jag har fått uppleva precis det jag älskar med NY- Jag har träffat ännu fler fantastiska människor att fylla mitt hjärta med.

Och PS, jag var inte helt hopplös. Jag hann med lite annat med såsom High Line Park, Chelsea Market, Gospeltur i Harlem, en promenad över Brooklyn Bridge, Times Square, 5th ave och Broadway..

2 reaktion på “Staden som aldrig sover..”

Kommentera