Central Park

New York – Jag tror jag är starstruck

Ska vi vara ärliga har denna bloggen flertalet brister. Inlägg som kunde varit intressantare att läsa, fakta som kunde varit mer, bilder som kunde tagits bättre. Men för mig är allt det ok. För mig är det viktigaste att jag får ner mina erfarenheter. Det jag upplevt, vet och sett. För min egen skull men såklart förhoppningsvis även för andras intresse. Men det finns en brist som gnager och det är bristen av inlägg om New York.

New York. Staden jag älskar mest i hela världen. Staden som ger mig lyckorus. Som jag saknar varenda dag. Staden jag besökt fyra gånger, haft otaliga upplevelser i och som har så mycket att erbjuda. Hur kan den staden bara ha några ynka inlägg här på bloggen? Gång på gång ger jag mig på att skriva men allt det leder till är ännu ett sparat utkast.

För kanske är New York för bra? Som när man träffar den där idolen/ kändisen/ inspirationen och inte riktigt vet vad man ska säga. Vet inte riktigt hur man ska få ner allt det man känner i några få ord. Hur man ska formulera sig för att göra personen rättvisa (Här ska jag kanske erkänna att jag nog aldrig varit starstruck, men jag tror det är ungefär så det känns).

Jag ska skärpa mig. Göra mitt bästa för att fylla ut New York- kategorin. För jag vill så gärna dela med mig av musikaler, restauranger, sevärdheter och stadsdelar. Central park- häng, utekvällar och äventyr. Men framförallt vill jag dela med mig av den glädjen New York ger mig. Och den må vara obeskrivlig, men jag ska fantemej göra mitt bästa!

Bloggtips: Om det finns någon som lyckas mer än väl att beskriva allt vad New York har att erbjuda så är det Anna på New York- My bite of the big apple. Spana in hennes blogg för råd, tips och inspiration.

4 reaktion på “New York – Jag tror jag är starstruck”

  1. Men, åh! Stort tack för de fina orden och länken. :) Det är alltid lika roligt att hitta andra som delar denna gränslösa kärlek till världens bästa stad.

    Jag håller dock med om att det ibland inte går att hitta orden. New York måste upplevas på plats, det är ju inte bara en stad utan ett tillstånd! ? Eller en levande organism!

    Inom tre veckor är jag där igen …

    1. Haha ja det är verkligen ett tillstånd 😉 Tycker du lyckas alldeles ypperligt med att förmedla dess fantastiskhet :) Härligt att du snart är på plats igen! *följer med stort intresse*

  2. Inlägg som gnager, jag förstår vad du menar. :) Men jag tycker du har fina NY-inlägg redan. Själv har jag bott många år i New York men har inte skrivit en endaste rad om staden. På min egen reseönskelista står det högt upp att åka tillbaka till denna stad tillsammans med min man och få visa honom mina gamla hoods. Jag spar på mina NY-inlägg tills dess. :)

    1. Tack så mycket Vanja, vad glad jag blir att du tycker det <3 Och vad fruktansvärt avundsjuk jag blir att du har bott i New York!!! 😀 Förstår absolut att du vill åka tillbaka och visa mannen allt fantastiskt :) Ser fram emot dem inläggen!

Kommentera